Савез слепих и слабовидих Пријепоља – TВ Форум подиже свест јавности о нашим потребама

Савез слепих и слабовидих Пријепоља – TВ Форум подиже свест јавности о нашим потребама

Кампања за набавку опреме, коју ТВ Форум води већ 42 дана била је прилика да и на овај начин проверимо и потврдимо ко верује у наш свакодневни рад и ко нас подржава. Путем својих медијских садржаја Телевизија Форум већ једанаест година информише грађане и грађанке Пријепоља о најважнијим догађајима у својој локалној заједници. Ту смо да свакодневно подижемо свест грађанства и указујемо на проблеме маргинализованих група, међу којима су и особе са инвалидитетом. Слепе и слабовиде особе из Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши,свесне су значаја и улоге Телевизије Форум  у раду своје организације од које  од почетка имају велику подршку.

Захваљујући негде тој причи да, прво ви као медијска кућа која нас стално подржава и прати све наше активности, у последњих неколико година смо мало, недовољно али мало, подигли свест јавности о слепим људима и њиховим потребама – истакла је председница Међуопштионске организације слепих и слабовидих Пријепоља Мирсада Шмрковић и захваљује се Телевизији Форум што су заједничким деловањем постигли да тај напредак буде видљивији.

Сличног мишљења је и Нерминко Шеховић из Пријепоља.

Уз помоћ Телевизије Форум од када је почела да ради, а има томе већ десетак година, наша организација, а и чланови имамо бар неког пријатеља који се труди колико год је у могућности да нам помогне на себи својствен начин. Јер, финансије су проблем и нама и њима, али нам они помажу онако како су у могућности – својим емисијама, деловањем и указивањем на проблеме како би и ми били видљиви – сматра Нерминко.

До краја кампање остало је још девет дана. За 42 дана трајања кампање подржало нас је 56 донатора и прикупили смо непуних 295 хиљада динара. Свима њима дугујемо захвалност јер су препознали наш једанаестогодишњи труд и рад. Ваша подршка нам је и даље неопходна. Донирати можете на сајту донације.рс или на жиро рачун Форума жена Пријепоља : 105 – 2241595 – 60.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *