Које службе дежурају у Пријепољу током новогодишњих празника?

Које службе дежурају у Пријепољу током новогодишњих празника?

 

Дом здравља Пријепоље ће 1. и 2. јануара радити скраћено. Служба Опште медицине радиће од 8 до 12 часова. У истом периоду моћи ће се обавити и преглед код педијатра у Служби за здравствену заштиту деце и школске деце, а до 12 сати ће пацијенти моћи да се прегледају и приме инјекције и у здравственој станици у Бродареву. Служба медицинске хитне помоћи ће, као и обично, радити 24 часа дневно. Првог и другог јануара радиће и градска апотека и то од 8 до 14 сати.

Током празника биће појачана дежурства ватрогасаца, а радиће и дежурни инспектор. Посебно апелују на наше суграђане да се уздрже од коришћења пиротехничких средстава која представљају вишеструку опасност и за оне који их користе, и за непосредну околину.

Саобраћајна полиција ће појачано контролисати саобраћај на подручју Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши. Апелују на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола, с обзиром на то да је алкохолисаност возача узрочник највећег броја саобраћајних незгода који се догађају у ово време.

Из Јавног комуналног предузећа „Лим“, које пружа услугу централног  грејања, најављују  продужено грејање током новогодишњих празника.  У новогодишњој ноћи све котларнице радиће  непрекидно и испорука топлотне енергије се неће прекидати. Првог јануара централно грејање радиће до поноћи. Енергената има довољно и не очекују се проблеми у испоруци топлотне енергије, а радиће и дежурна служба за отклањање кварова.

Првог и другог дана Нове године неће радити Пошта и банке.

Подели на мрежама

Повезани чланци