Спортски успеси ђака ОШ „Владимир Перић Валтер“

Спортски успеси ђака ОШ „Владимир Перић Валтер“

Са окружног такмичења из атлетике једанаесторо основаца ОШ „Владимир Перић Валтер“ из Пријепоља вратило се са дипломама за освојено једно од прва три места. На међуокружном такмичењу три ученика су освојила медаље, док се са државног првенства у атлетици за основце са медаљом вратио  ученик четвртог разреда Андрија Ђоловић. Значајан успех остварили су и пливачи, иако нису имали могућности за припрему.

Најзапаженији успех на државном атлетском првенству за основце остварио је ученик четвртог разреда Андрија Ђоловић, који је освојио треће место у дисциплини бацање вортекса, бацачкој дисциплини за децу.

Друго место на међуокружном такмичењу освојили су ученици осмог разреда Емир Барјактаревић у дисциплини скок у даљ и Дино Јуковић у трчању на 800 метара, док је Тарик Селмановић био трећи у спринту на 100м.

Ученица осмог разреда Тара Аличковић је била трећа на окружном такмичењу у дисциплини скок у даљ, а ученик шестог разреда Петар Ђоловић у дисциплини трчање на 600 метара.

Иако школа не поседује базен и нису имали никакве услове за припрему, двоје ђака шестог разреда, Ксенија Пјевац и Јаков Симовић, остварили су одличан успех на Окружном такмичењу у пливању и обезбедили пласман на државно првенство за основце.

Менторка награђених ученика била је професорица физичког васпитања Санела Кукуљац, која је предано радила са свим ђацима да би се што боље припремили за такмичења. Освојене дипломе потврђују да су се уложени рад и труд исплатили.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци