Техничка школа у Пријепољу током лета планира сређивање и асфалтирање дворишта

Техничка школа у Пријепољу током лета планира сређивање и асфалтирање дворишта

Најобимнији радови током лета очекују највећу средњу стручну школу у Пријепољу, Техничку школу, која је у претходних неколико година у знатној мери унапредила своју инфраструктуру. Осим редовног одржавања школе, кречења и сређивања подова током лета у плану су и радови ван школе.

У овом периоду треба да одрадимо асфалтирање школског дворишта, да га доведемо у један ред који ми желимо. Средства су одобрена буџетом општине Пријепоље, тако да у овом периоду радимо пројекат и расписујемо тендер за извођење радова по питању школског дворишта и окружења некадашњег Титовог парка или гаја, како га ко зове. Желимо да га мало реконструишемо, реновирамо и доведемо у један леп амбијент који смо замислили у нашим главама. Надамо се да ће и наши пројектанти послушати нас и одрадити то како ваља да оплеменимо овај простор који имамо – каже директор Техничке школе у Пријепољу Небојша Јевтовић.

И Економско – трговинска школа и Пријепољска гимназија ће спремно дочекати нову школску годину.

Планирамо освежавање просторија и кречење. Радиће се неке ствари које у претходном периоду нисмо стигли да урадимо – рекла нам је педагошкиња Економско – трговинске школе Јасмина Мушовић, док директор Пријепољске гимназије Војислав Чабаркапа најављује опремање још једног информатичког кабинета и додаје да опрема постоји, само треба одредити коју учионицу искористити за ову намену.

Сви најављени радови требало би да буду завршени до 2. септембра, када и званично почиње нова школска година.

 

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *