Телевизија Форум достигла циљ – Прикупљена средства за набавку опреме

Телевизија Форум достигла циљ – Прикупљена средства за набавку опреме

Након 51 дана онлајн кампање, уплата на жиро рачун Форума жена Пријепоља бројних догађаја и кутија за донације, Телевизија Форум је достигла циљ. Прикупљена су средства за куповину студијске опреме.

Вас 81 је укупно донирало 545.015 динара, 15% више од планиране суме.

Да прва локална информативна телевизија у Пријепољу већ 11 година испуњава своју мисију правовременог и објективног информисања потврђују грађани и грађанки Пријепоља и Србије, који су донацијску кампању Телевизије Форум подржали са 226.150 динара или 41,49 одсто укупних средстава. Успешни привредници са локала и познате компаније из Србије донирали су више од половине предвиђених средстава, 52,95 одсто односно 288.565 динара, док је 5,56 одсто, односно 30.300 динара допринос медија и организација и удружења.

Телевизија Форум је први локални медиј у региону Западног Балкана који  је путем крауфандинг кампање, односно донирањем, градио однос са својом локалном заједницом, грађанима и грађанкама. Кампању за набавку студијске опреме Телевизија Форум је покренула 9. септембра са циљем да побољшамо квалитет наших садржаја, да радимо ефикасније, да вас извештавамо боље и производимо више прича са терена и из студија. За све то неопходно је било прикупити 474.800 динара за нову опрему. За 51 дан трајања кампање подржали су нас 81 пријатељ и пријатељица  наше телевизије, и уз помоћ  заједнице,  прикупили смо 545.015 динара или 115 одсто потребних  средстава  за куповину неопходне опреме.

Поред грађана и грађанки Пријепоља и других гарадова  широм Србије, подршку су пружили  и бројни привредници и компаније, колеге новинари, медији и медијска удружења, успешни Пријепољци и Пријепољке из земље и иностранства којима је Телевизија Форум једини начин информисања о дешавањима у свом родном граду. Осим што смо постигли циљ да набавимо неопходну опрему ова кампања је била важна за подизање свести заједнице о значају подршке и улагања у одрживост медија што је већ одавно пракса у свету. Свима њима дугујемо захвалност  јер су препознали наш једанаестогодишњи труд и рад. И даље смо ту за њих и заједно идемо даље. Данас више него икада су нам потребни активни, информисани и од страха ослобођени грађани. Телевизија Форум је ваш медиј. Поносни смо што нас тако доживљавате и што сте  то  показали пружајући нам подршку.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *