У изолационом одељењу Опште болнице у Пријепољу 29 пацијената, двоје на респираторима

У изолационом одељењу Опште болнице у Пријепољу 29 пацијената, двоје на респираторима

У изолационом одељењу Опште болнице у Пријепољу налази се 29 пацијената који су тестирани и чекају резултате тестова, док су два пацијента на респиратору. У ужичкој болници број пацијената који се лече од корона вируса смањен за 18.

Према информацијама које смо добили из пријепољске Опште болнице у изолационом одељењу, које располаже са 50 постеља, налазе се пацијенти са симптомима сличниим корона вирусу или који чекају резултате теста. Они са позитивним резултатом на корона вирус упућују се на даље лечење у Ужице или Београд. На данашњи дан на овом одељењу смештено је 29 пацијената, од чега су двоје, са тежом клиничком сликом на респираторима.

Од 29. јуна у изолационом одељењу је умрло 12 пацијената. Десет из Пријепоља и два из Сјенице. Од 10 преминулих особа из Пријепоља њих шест је било позитивно на корона вирус. Према подацима од понедељка 10 здравствених радника пријепољске болнице позитивно је на корона вирус.

У Општој болници Ужице, која збрињава пацијента из Златиборског округа, смештено је 266 пацијената, 18 мање у односу на претходни дан, подаци су ПР службе Здравственог центра Ужице. На интензивној нези налазе се 23 пацијента, док је њих 18 са тежом клиничком сликом прикључено на респираторе.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *