У недељу ће у Пријепољу бити отворено 14 продавница за старије од 65 година

У недељу ће у Пријепољу бити отворено 14 продавница за старије од 65 година

На основу одлуке Владе Србије старији од 65 година којима је због ванредног стања забрањен излазак из кућа и станова моћи ће у недељу у периоду од 3 до 8 сати ујутру да напусте своје домове како би обавили куповину. У Пријепољу ће од 4 до 7 сати бити отворено 14 продавница и три апотеке.

Општински штаб за ванредне ситуације направио је списак од 14 продавница и три апотеке на територији општине Пријепоље које ће у недељу ујутру бити на услузи суграђанима и суграђанкама старијим од 65 година како би набавили неопходне намирнице и лекове.

Продавнице „ЕС Комерц“ у недељу ће бити отворене у Бродареву, Сељашници, Пурића Потоку и у Пријепољу, у објекту “ стари Врачар“.

“Треф Маркет“ ће бити на услузи грађанима и грађанкама Суводола, Коловрата и Бостана.

За мештане Залуга и Велике Жупе врата ће отворити „ДОО Зенит“, док ће продавнице „ ДОО Лала“ бити отворене на Коловрату и у Ивању.

Набавку неопходних намирница старији од 65 година моћи ће да обаве и у продавницама „ХБ Маркет“ у  улици Нијазије Мусабеговића, затим у маркету „Авдић“ у Шеховића Пољу и у „Аману“ у Вакуфу.

Од 4 до 7 сати, по налогу општинског штаба за ванредне ситуације, биће отворене и три апотеке и то Градска апотека у Пријепољу и апотеке „Вива Дијаб“ у Бродареву и Пријепољу.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *