У суботу планирана сеча старих топола код стамбеног блока Стадион и гробља „Косовац“

У суботу планирана сеча старих топола код стамбеног блока Стадион и гробља „Косовац“

Јавно комунално предузеће „Лим“ је обавестило грађане и грађанке стамбеног блока Стадион, да ће у суботу 24. јула део улице Изета Чавића између стамбеног блока Стадион и гробља Косовац бити затворен од 8 до 18 часова, због сече стабала. О каквим стаблима се ради и зашто је неопходно њихово уклањање за телевизију Форум ообјаснио је шеф Организационе јединице „Зеленило“ Јавног комуналног предузећа „Лим“ Душан Плескоњић.

У току ове и прошле године на адресу Јавног комуналног предузећа Лим и општинског већа стигло је доста захтева грађана за сечу одређених стабала која сметају стамбеним објектима, али и стабала која због своје старости угрожавају безбедност људи и возила.

Уместо посечених стабала биће посађене нове саднице.

Плескоњић је додао да ће се водити рачуна и при поткресивању грана, где се неће приступити радикалном решењу одстрањивања целе крошње, већ ће се радити само на њеном разређивању и одсецању грана које сметају. Апеловао је и на возаче да у суботу не паркирају своја возила испод топола које су одређене за сечење и тако избегну евентуална оштећења на својим возилима.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци