У Златиборском округу нема новозаражених корона вирусом

У Златиборском округу нема новозаражених корона вирусом

После скоро месец и по дана од првих потврђених случајева, у Златиборском округу, нема ни један позитиван резултат на корона вирус. Од последњег извештаја до данас тестирано је 116 особа.

Током викенда на подручју Златиборског округа од 245 тестираних укупно је потврђено 5 нових случајева заразе корона вирусом: 3оболеле особе су из Прибоја и по једна из Бајине Баште и Ужица.

Од почетка епидемије до данас тестирано је 1584 особа, а укупно је потврђено 142 случаја инфекције новим корона вирусом.

Oд почетка епидемије на подручју Златиборског округа тестирано је 1584, a потврђено 139 случајева инфекције корона вирусом. Највише их је у  Ужицу – 41, у Бајиној Башти 27, Ариљу 19, Пожеги 13, Прибоју 12, Новој Вароши 10, Пријепољу 9, Сјеници 6, Чајетини 4 и Косјерићу 1.

Укупно је до сада у Златиборском округу од последица инфекције преминулио 11 особа: у Новој Вароши 4, Ариљу и Пријепољу по две и у Ужицу, Бајиној Башти и Прибоју по једна особа.

Укупно излечених је 62, а највише их је из Ужица – 20, следе Бајина Башта са 12, Ариље 6, по 5 особа у Прибоју,  Пријепољу и Новој Вароши, Пожеги 4, Сјеници 3 и Чајетини 2 особе.  

Подели на мрежама
administrator

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *