За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја – Победник Слобо Голубовић са Златара

За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја – Победник Слобо Голубовић са Златара

Победник 12. акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ према гласовима публике је Слобо Голубовић са Златара, који је освојио 2387 гласова. За 14 башти из три општине укупно је приспело 7810 гласова.

У овогодишњој акцији за избор најлепше баште такмичило се девет власника и власница уређених цветних кутака из Пријепоља, троје из Прибоја и двоје из Нове Вароши.

Гласање је завршено у недељу у поноћ, а највише гласова публике освојила је башта Слоба Голубовића са Златара, коју је лајковало 2387 корисника и корисница друштвене мреже Фејсбук.

На другом месту са 1866 гласова је башта Бебе Хаџалић из Велике Жупе.

Трећу позицију са 878 гласова заузима цветна оаза Хариса Јаховића из Прибоја.

Гласање за најлепшу башту и ове године било је организовано је на фејсбук страници „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ где један лајк престављао један глас. Акцију избора најлепше уређене баште Форум жена Пријепоља и телевизија Форум, уз помоћ пријатеља акције, спроводе већ дванесту годину за редом.

Због епидемиолошке ситуације у овом тренутку није могуће безбедно организовати свечано проглашење победника и уручење награда, које је сваке године традиционално одржавано уз помоћ пријатеља акције, а оно ће бити организовано уколико епидемиолошка ситуација буде повољнија до краја септембра.

Свим такмичарима и такмичаркама, али и свима онима који су својим гласовима подржали нашу акцију свесрдно захваљујемо.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *