Златна медаља за Алмира Мемића на турниру у Смедереву – Алену Машовићу сребрно одличје

Златна медаља за Алмира Мемића на турниру у Смедереву – Алену Машовићу сребрно одличје

На Међународном боксерском турниру „Смедеревска јесен“, који је од 18. до 20. септембра одржан у Смедереву у оквиру истоимене манифестације, боксери Бокс клуба „Микс“ из Пријепоља освојили су две медаље.

У конкуренцији 117 такмичара, од којих су неки дошли из Азије, Африке и Кубе, Алмир Мемић је у полутешкој категорији освојио златну медаљу. До првог места и шампионске титуле Мемић је у финалу дошао прекидом у првој рунди.

У супер тешкој категорији сребрну медаљу освојио је Ален Машовић, који је до финала дошао победивши знатно искусније боксере. Машовић се и у финалу храбро супротставио Санелу Хасановићу  који професионално боксује у Немачкој, а који је на крају, одлуком судија на поене, освојио златну медаљу.

Боксере Бокс клуба „Микс“, шампионе лиге Шумадија, у наставку очекују првенствени мечеви сваког викенда, а ту су и турнири „Куп Нација“ и „Златна рукавица“ и доста других домаћих и међународних турнира. Алмира Мемића и тренера Микицу Томашевића очекују и репрезентативне обавезе на предстојећем Европском првенству.  

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *