Златна медаља за Николину Пејатовић на Међународном митингу у Београду

Златна медаља за Николину Пејатовић на Међународном митингу у Београду

До првог места и најсјајнијег одличја на 4. Меморијалном атлетском митингу "Михајло Мика Шврака" чланица Атлетског клуба "Полет" је дошла прескочивши лествицу постављену на висину од једног метра и 57 центиметара. Бронзану медаљу у истој дисциплини освојио је Емир Ровчанин. Одбојкашице "Трендтекса" поразом завршиле јесењи део првенства.

Чланица Атлетског клуба „Полет“ из Пријепоља Николина Пејатовић освојила је златну медаљу у дисциплини скок у вис на Међународном атлетском митингу „Михајло Мика Шврака“ за млађе пионирке који је одржан у Београду. До првог места и најсјајнијег одличја Николина је дошла прескочивши лествицу постављену на висину од једног метра и 57 центиметара.

У истој дисциплини али у конкуренцији јуниора Емир Ровчанин, такође члан АК „Полет“, прескочио је висину од 192 центиметра што му је било довољно за треће место и бронзану медаљу.

У последњем 11. колу јесењег дела првенства у Међурегионалној лиги Златиборског и Моравичког округа одбојкашице „Трендтекса“ поражене су на гостовању у Ариљу. Боља од пријепољских одбојкашица била је домаћа екипа „Будућности Нец“ која је славила максималним резултатом 3:0.Полусезону одбојкашице „Трендтекса“ су завршиле на седмом месту са скором од 4 победе и шест пораза али и утакмицом мање. Прилику да поправе пласман имаће у заосталој утакмици против екипе „Лучана“.

Подели на мрежама

Повезани чланци