Информишимо заједно – учествујте у раду Форума

Информишимо заједно – учествујте у раду Форума

Телевизија Форум и портал Форуминфо ће у будућности до мишљења и ставове публике долазити уз помоћ савременог интернет алата. Да бисте се укључили у креирање наших прича, или указали на проблеме, довољно је да наставите да пратите наше медије, и попуњавате анкете и упитнике које ћемо објављивати.

Медији Форума жена Пријепоља, портал Форуминфо и телевизија Форум, грађане и грађанке општине Пријепоље и региона информишу правовремено, објективно и истинито дуже од једне деценије. Извештавали смо о темама и проблемима од јавног интереса, преносили судбине и приче обичних људи, подржавали грађанске иницијативе, хуманитарне акције, и од настанка борили се за независно и објективно новинарство. У свом раду сусретали смо се са бројним потешкоћама и препрекама, и много пута подршка публике била нам је од непроцењивог значаја.

Да бисмо наставили да свој посао радимо на најбољи могући начин, и даље нам је потребна подршка публике, свих оних који гледају Телевизију Форум или читају наче чланке и вести на порталу Форуминфо. Све што треба да урадите је да наставите да нас пратите и укључите се у наш нови пројекат, који ће омогућити да чујемо ваше ставове о темама које обрађујемо.

Пратите редовно портал форуминфо.рс и постаните део наше приче. Попуњавањем упитника и анкета, које ћемо објављивати на различите теме, помозите нам да стекнемо увид у ваше мишљење и ставове. Поред одговора на питања, или ваших коментара, биће могуће да нам пошаљете информације, слике, видео клипове или документа, који су битни за теме које ћемо истраживати. На тај начин и ви ћете креирати наше заједничке приче.

Онима, који то буду желели, биће омогућено да оставе своје контакте и да додатно буду укључени у процес настанка прилога или чланака. Kао и до сада, укажите нам на проблеме у свом окружењу. Поделите са нама своје идеје, искуства и приче и помозите да информишемо јавност о битним темама. Пратите портал Форуминфо, телевизију Форум и наше странице на друштвеним мрежама.

Подели на мрежама

Повезани чланци