Младе и хумане – четири девојчице донирале Болници 20 постељина

Младе и хумане – четири девојчице донирале Болници 20 постељина

Дечије одељење и Породилиште Опште болнице у Пријепољу, захваљујући инацијаторкама хуманитарне акције „Добро се добрим враћа“, опремљенији су за 20 постељина. Главне актерке приче су четири девојчице, које су поклон уручиле директору Опште болнице Пријепоље.

Организаторке хуманитарне акције уручиле су постељине, купљене од средстава прикупљених прошле седмице, директору Опште Болнице у Пријепољу др Зорану Дробњаку, који је том приликом напоменуо да је потреба за постељинама стална, јер је то потрошни материјал.

Овим путем захваљујем се посебно девојчицама зато што су препознале ту нашу потребу, а друга ствар зато што су организовале акцију. Хвала такође и свим људима који су учествовали у акцији и надам се да ће их бити још више. Такође се надам да ће људи добре воље бити охрабрени овим гестом – кaже директор Опште болнице Пријепоље др Зоран Дробњак.

На хуманитарној акцији „Добро се добрим враћама“, Нађа, Кристина, Николина и Ања окупиле су своје другаре, спортске клубове, спонзоре и грађане. Задовољне су како је акција протекла.

Постељине смо набавиле у Стилексу. Укупно има 20 постељина, од којих нам је Стилекс дао две гратис и додали су 7000 на постојећу суму, тако да укупна сума износи 33.820,00 динара – задовољно истиче једна од иницијаторки акције Нађа Петрић.

Једну хуманитарну акцију успешно су привеле крају и верују да она може бити подстрек другима да организују нешто слично.

Не знамо још у будућности шта ћемо и коме ћемо помоћи, али надам се да ће се опет десити нека оваква акција. Потребан је дух и добра воља, тако да се надамо да ће бити још оваквих акицја и добрих људи који ће желети да помогну – додаје Нађа.

Хуманитарну акцију „Добро се добрим враћама“ девојчице су организовале крајем јула на тениском терену у Винограду.

Подели на мрежама

Повезани чланци