Премијера дечије представе „Тарзан“ у понедељак 25. фебруара

Премијера дечије представе „Тарзан“ у понедељак 25. фебруара

Након нешто више од месец дана рада и 28 проба све је спремно да се дечаци и девојчице, чланови Аматерског позоришта Дома културе, представе пријепољској публици новом представом.Главне улоге у представи, улоге Тарзана и Џејн, поверене су Нађи Хаџалић и Амсалу Кукуљцу, коме је ово прва улога у позоришту.

Текст за представу Тарзан за потребе Дома културе написала је драматуршкиња из Београда Катарина Борисављевић, а на сцени ће се наћи 13 дечака и девојчица у различитим улогама.

Ена Шендељ у представи игра Тарзанову мајку, а за своју улогу каже да је пуна љубави и емоције.

Млађани Никола Ковачевић добио је улогу младог мајмуна Бобија, најбољег Тарзановог пријатеља, док Хена Бајрамовић глуми Тару, која је заљубљена у Бобија.

Ово је трећа дечија представа коју у Пријепољу режира Аммар Мешић.

Задовољан је како теку последње припреме пред премијеру.

Што се тиче глумаца они су феноменални, толико су професионални, културни и васпитани и мислим да је то оно што недостаје овом граду и што је донекле и заборављено, тако да једва чекам премијеру у понедељак – каже Аммар Мешић.

Млади глумац и редитељ очекује да ће на премијери Велика сала Дома културе бити испуњена до последњег места из више разлога.

Аммар Мешић, глумац
Треба да дођу, пре свега, да би подржали културу у овом граду јер мислим да је она на тако лошем нивоу да никада лошија у историји наше земље није била.Треба да се подрже ови млади глумци. Са друге стране, људи треба да науче да позориште у Пријепољу постоји, да је ово итекако битна установа овог града и пре свега да замолим и родитеље и клинце да ме подрже у мојој борби за опстанак културе у Пријепољу – рекао је редитељ представе „Тарзан“ Аммар Мешић.

Премијера представе Тарзан заказана је за понедељак, 25. фебруар у 20 сати, а глумачка екипа и редитељ, уз позив на представу, обећавају и топлу салу.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *