На продају преостала имовина Текстилног комбината „Љубиша Миодраговић“

На продају преостала имовина Текстилног комбината „Љубиша Миодраговић“

Агенција за лиценцирање стечјаних управника огласила је продају преосталог дела имовине Текстилног комбината „Љубиша Миодраговић“ у стечају као правног лица методом јавног прикупљања понуда. Процењена вредност је нешто више од 21 милион динара.

Најзначајнију имовину стечајног дужника чине стан у Београду, у улици Топличин венац број 3, на првом спрату стамбене зграде за колективно становање, комплекс непокретности у Пријепољу, породична стамбена зграда у Пријепољу – Коловрат, трафостаница у Бродареву, комплекс непокретности у Завинограђу и земљиште у Каменој Гори. Стечајни управник је дужан да прихвати највишу достављену понуду, уколико је иста изнад 50% од процењене вредности предмета продаје. Ако највиша достављена понуда износи мање од 50% од процењене вредности предмета продаје, стечајни управник је дужан да пре прихватања такве понуде добије сагласност одбора поверилаца.

Депозит у износу од нешто више од 4 милиона 200 хиљада динара, може се предати најкасније до 19. децембра, док ће јавно отварање понуда бити одржано 26. децембра у Агенцији за лиценцирање стечајних управника у Београду.

Текстилни комбинат „Љубиша Миодраговић“, који је у стечају од јула 2010. године, некадашњи је гигант текстилне индустрије који је запошљавао више од 3200 радника и имао годишњи извоз који се мерио десетинама милиона долара.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *