Зијад Меховић на припремама пионирске репрезентације Србије

Зијад Меховић на припремама пионирске репрезентације Србије

Млади одбојкаш Одбојкашког клуба "Фап Ливница" из Пријепоља позив је добио од Одбојкашког савеза Србије, а припреме ће се обавити у Београду од 3. до 13. фебруара. Кошаркашице "Милешевке" доживеле пораз у 12. колу Друге женске лиге Србије.

Лепе вести стижу нам из одбојке. Млади одбојкаш „Фап Ливнице“ из Пријепоља  Зијад Меховић добио је позив од Одбојкашког савеза Србије за припреме мушке пионирске репрезентације Србије које ће се обавити у Београду од 3. до 13. фебруара.

Овај петнаестогодишњи талентовани младић из Пријепоља позив је заслужио захваљујући добрим играм у пријепољском клубу али и на Спортским играма младих где је био државни првак у одбојци на песку.

Кошаркашице „Милешевке“ поражене су у 12. колу Друге женске лиге Србије. Боље од пријепољских одбојкашица биле су кошаркашице Радничког из Београда које су на свом паркету славиле резултатом 76:69. Најефикаснија у пријепољском тиму била је Наташа Бучевац са 40 поена, 9 је постигла Вучковић, 6 Ганихоџић, док су по 5 поена постигле Драгутиновић и Муклаџија.

Након другог узастопног пораза кошаркашице „Милешевке“ налазе се на деоби петог и шестог места управо са екипом Радничког .Обе екипе имају скор од по 6 победа и 6 пораза. У наредном колу пријепољске кошаркашице дочекаће на свом паркету екипу Спартака из Суботице.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *