Подржите рад ТВ Форум да наставимо квалитетно да вас информишемо

Подржите рад ТВ Форум да наставимо квалитетно да вас информишемо

Телевизија Форум покренула је на платформи donacije.rs кампању прикупљања средстава за опремање студија. Подршка свих вас нам је јако важна, како бисмо наставили да вам служимо као до сада, и још више. Нове технологије намећу потребу да останемо у кораку са временом и модернизујемо своју опрему. А то кошта.

За три дана трајања кампање, на листу се уписало 14 донатора. Прикупљено је 35 хиљада динара, од потребних 474 хиљаде. Сав новац који се прикупи и који ви донирате биће употребљен искуључиво за набавку опреме, која ће нам омогућити технички квалитеније видео садржаје. Ми ћемо и даље наставити да се водимо нашом мисијом, да будемо објективни и у право време на правом месту.

Основани смо пре 11 година. Прва смо информативна телевизија у Пријепољу, прва телевизија цивилног друштва у Србији и прва женска телевизија на Балкану. За Пријепоље, ова телевизија је више од локалног медија.

У друштву у ком нас константно затрпавају бесмисленим лажима и примитивизмом, изузетно сам поносан на чињеницу да један од последњих стубова демократије међу медијима у Србији долази управо из мог града. То је свакако Телевизија Форум – каже активиста Владимир Даниловић.

А, донирати можете веома једноставно. Након што на страници donacije.rs кликнете на акцију ТВ Форум, кликните на опцију донирајте. Направите профил са е-мејл адресе или Фејсбук налога, изаберете вредност донације, минимални износ подршке је 500 динара. Када се учита страница за донирање, уесете своје личне податке. Ако желите да останете анонимни, обележите ту опцију и обавезно кликнете на поље нисам робот. Затим на следећој страници попуните податке ваше платне картице и добићете поруку да је ваша донација прихваћена.

Телевизију Форум можете подржати и путем уплатнице на наш жиро рачун Форума жена Пријепоља 105-2241595-60. Све уплате ће бити објављене на сајту donacije.rs.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *