Смена директорке Центра за социјални рад на дневном реду седнице СО Пријепоље

Смена директорке Центра за социјални рад на дневном реду седнице СО Пријепоље

На седници ће се разматрати предлог закључка 15 одборника и одборница у коме стоји: обавезује се Општинско веће општине Пријепоље да одмах, без одлагања, након усвајања закључка, спроведе поступак разрешења и именовања директора Центра за социјални рад Пријепоље.

Правни основ за предлог овог закључка је правоснажна пресуда Апелационог суда из Крагујевца. Овом пресудом одбијена је као неоснована жалба тужене општине Пријепоље и потврђена пресуда Вишег суда у Ужицу, којом је поништено решење о именовању Сабире Хаџиавдић за директорку Центра.

На дневном реду ове седнице су и разматрање предлога одлуке о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта, разматрање годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта, као и разматрање годишњих програма пословања и финансијских планова Туристичке организације Регија Западна Србија, Туристичке организације Пријепоље, Дома културе, Библиотеке „Вук Караџић“, Музеја, Предшколске установе „Миша Цвијовић“ и Центра за социјални рад. Разматраће се и предлози о разрешењу и именовању чланова различитих одбора.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *